»

Spongyabob – Kristóf

meseportré

Az ötlet közös szerzemény, egy barátommal beszélgettünk, és én már meg nem mondom, mit mondott, amire nekem meg ez a gondolat jutott eszembe:

személyre szabott meseportré.

Adott egy kisgyerek, akinek van egy kedvenc mesefigurája. És én azzá változtatom :). Ha csak egy kép erejéig is. Azaz az arcát belefestem az illető karakter arcába, az eredeti arc helyére. Az ötlet nagyon tetszett, merthogy egyedi, és anyaként is, óvónéniként is pontosan tudom, az ilyesmi milyen boldoggá tud tenni egy kisgyereket.

Lelkes voltam, és legott neki is álltam, a barátnőm kisfiát kezdtem el festeni. Aztán amikor láttam, hogy édes, csak éppen egy aranyos kisfiú, de egyáltalán nem Kristóf, akkor rájöttem, hogy ez azért nem olyan egyszerű. Főleg egy Spongyabobnál, akinek az arca eredetileg, khm, hogy is mondjam… érdekes 🙂

Mindenesetre készen van az első darab :). Rengeteg tapasztalat, a következők már könnyebben, és remélhetőleg még találóbban fognak sikerülni. Most következik a Jégvarázsból Elsa és Anna, no megy egy kis Babóca-lányka.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>